Pensiunea Casa Domeniile Vinului

3/5

Ideală pentru călătoriile de afaceri, pentru un sejur prelungit sau chiar pentru o vacanță, Pensiunea Casa Domeniile Vinului vă oferă confortul de care aveți nevoie, departe de agitația orașului, în mijlocul Podgoriei Domeniile Boieru.

Oferta Casei Domeniile Vinului este extrem de versatilă cu facilități diverse ce satisfac nevoile fiecărui oaspete.

Camere spațioase, luminoase și confortabile cu o priveliște minunată asupra podgoriei sunt ideale pentru călătorii de afaceri, vacanțe sau pentru sejururi prelungite. Pensiunea noastră este pregătită să pună la dispoziția oaspeților 10 camere cu confort de 3* cu facilități diferite, în funcție de nevoile fiecăruia: camere standar, twin și apartamente.

Un loc benefic pentru relaxare este și centrul SPA din incinta locației care pune la dispoziția oaspeților saună, hidromasaj și masaj de relaxare.

În compania unui pahar de vin bun și a unor gustoase specialități culinare regionale, din restaurantul pensiunii se poate admira mirificul peisaj al dealurilor împodobite cu vie. Cu o capacitate de 150 persoane este locul ideal pentru seri relaxante si diverse evenimente.

Casa Domeniile Vinului – locul perfect pentru evenimente private și corporate!

Previous slide
Next slide

Cerere de rezervare online

Pentru a face o cerere de rezervare online, vă rugăm completaţi formularul de mai jos.
Veţi fi contactat pentru confirmare în cel mai scurt timp posibil.

jQuery(document).ready(function () { setTimeout( function(){ jQuery('.flatpickr-input').each(function(){ flatpickr( jQuery(this)[0] ).set('dateFormat', 'd-m-Y');}); jQuery('.elementor-date-field').removeAttr('pattern'); }, 1000 ); });

 

Crama

Vinurile servite în crama Casa Domeniile Vinului sunt vii, trăiesc prin aromele deosebite pe care le dăruiesc, fiecare având o personalitate distinctă, bine conturată, uşor de recunoscut.

Dacă sunteți curioși să aflați de ce aceste vinuri au asemnea gusturi  deosebite aveti o șansă: vizitati crama Domeniile Boieru . În această crama veți avea posibilitatea de a face un tur în procesul de vinificație precum și de a gusta unele tipologii delicioase ale vinului .