Folosirea site-ului www.vindeciumbrud.ro reprezintă acceptul dumneavoastră în ceea ce priveste termenii și condițiile prezentate mai jos. Pentru a utiliza acest site în cele mai bune condiții vă recomandam citirea cu atenție a acestora. Domeniile Boieru SRL, numit în continuare Comerciantul, își asumă dreptul de a modifica orice informație din acest site fără o notificare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică Web, script-uri, simboluri, programe și alte date ) este proprietatea Comerciantului și a furnizorilor săi. Acesta este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea datelor mai sus enumerate și utilizarea lor în scop comercial, fără acordul Comerciantului constituie o încălcare a termenilor și condițiilor și se pedepsește în conformitate cu legislația în vigoare. Conținutul site-ului pote fi folosit numai în limitele legal permise, menționate în acest document. Va rugăm să ne semnalați orice încălcare a drepturilor de autor la adresa contact@vindeciumbrud.ro.

2. Produse și servicii

Toate produsele comercializate prin intermediul www.vindeciumbrud.ro sunt noi și vor fi livrate în ambalajul original al producătorului. În momentul livrării acestora vă oferim factură fiscală și certificat de garanție, conform legislației în vigoare.

Produsele și serviciile noastre vă sunt oferite în condițiile respectării prevederilor din acest document. Toate produsele prezente pe acest site sunt disponibile în limita stocului, din acest motiv Comerciantul își rezervă dreptul de a nu onora anumite comenzi în cazul în care unele produse nu se mai regăsesc în oferta curentă sau nu corespund din punct de vedere calitativ.

3. Utilizarea site-ului de către persoanele sub 18 ani

Site-ul www.vindeciumbrud.ro se adreseaza persoanelor cu varsta peste 18 ani. Legislatia in vigoare interzice minorilor achizitionarea bauturilor alcoolice, de aceea, in momentul utilizarii acestui site, orice utilizator declara pe propria raspundere urmatoarele: “Declar pe propria raspundere ca am varsta de cel putin 18 ani impliniti si ca prin plasarea comenzii nu incalc prevederile legale in vigoare”.

4. Politica prețurilor

Prețurile comunicate pe site sunt actualizate periodic pentru fiecare produs în parte. Acestea includ TVA (20%) și nu includ costul aferent transportului (vedeți mai jos costurile privind livrarea produselor și condițiile în care acestea se aplică). Prețul de achiziție al produselor comandate este cel din momentul confirmării comenzii și se va regăsi pe factura emisă.

Echipa Domeniile Boieru depune toate eforturile pentru a vă prezenta corect informațiile din cadrul site-ului, însă din motive tehnice, independente de noi, pot apărea erori în ceea ce priveste afișarea prețurilor. În aceste condiții, se consideră preț final cel acceptat de către client în cadrul discuțiilor purtate cu reprezentanții site-ului.

În cazul în care prețul real al produsului este mai mare decât prețul afișat pe site, consultanții nostri vă vor comunica acest lucru în momentul confirmării comenzii. Aceștia sunt îndreptățiți să vă satisfacă solicitarea de a vă livra produsul la prețul afișat, în măsura în care vom putea face acest lucru, precum dumneavoastră aveți deptul de a refuza comanda respectivă. În cazul în care prețul real al unui produs este mai mic decât prețul afișat pe site, iar dumneavoastră ați achitat contravaloarea comenzii în avans, diferența de bani vă va fi returnată într-un termen de maxim 30 de zile de la data primirii produsului.

5. Modalități de livrare

Livrarea produselor se va face oriunde în România, prin intermediul unei firme de curierat rapid. Având în vedere natura produselor comercializate, acestea nu vor fi livrate prin Poșta Română.

Comerciantul își rezervă dreptul de a confirma comenzile, prin contactarea clienților, înainte de a le onora. Livrarea produselor se va face exclusiv printr-o firmă de curierat rapid, tarifele fiind cele precizate.

Clientul va fi contactat telefonic de către reprezentanții firmei noastre pentru a stabili coordonatele expedierii.

Recepția produselor reeprezintă confirmarea dumneavoastră că produsele au ajuns în stare bună. Factura atașată constituie contractul de vânzare/cumpărare dintre dumneavoastră și Comerciant, conform legislației in vigoare.

Clientul își exprimă acordul explicit în momentul semnării facturii cu privire la faptul că a primit produsul/produsele, ce sunt în conformitate cu comanda plasată.

Comerciantul își rezervă dreptul de a intârzia sau de a anula livrări ale produselor comandate, dacă acestea nu pot fi onorate din diverse motive, independente de acesta, precum: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform legilor românești.

În cazul nelivrării produselor sau a livrării necorespunzătoare, valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite clientului este cea a sumei încasate de la clientul respectiv.

Costuri de livrare:

Costul de transport se calculeaza in momentul plasării comenzii în funcție de greutate și adresa de livrare !
Transport Gratuit la achizitii de minim 550 lei
Discount pentru achiztii de minim 1500 lei

 Km exteriori reprezintă distanta dintre orașele in care CURIERUL are sediu și cele în care nu are sediu (arie de acoperire pentru livrare produse). În legătura cu valoarea finala a transportului veți fi contactat de un consultant de vânzări de la firma noastră înainte ca marfa să fie livrată.

6. Modalități de plată

Pentru plata produselor comandate puteți opta pentru următoarele variante:

– Ramburs: plata se va efectua în momentul livrării produselor de către curier;
– Card Bancar: Plata se va face la plasarea comenzii printr-o conexiune securizata cu procesatorul de plata MobilPay (Netopia Payments) folosind card-ul dvs. bancar.
– Prin ordin de plata. Comanda va fi livrată dupa confirmarea plății in contul bancar al Comerciantului. În momentul achitării prin ordin de plată, clientul trebuie sa specifice numarul comenzii la “detalii tranzactie”.

Datele firmei:
S.C. DOMENIILE BOIERU S.R.L.
Ciumbrud-Aiud, judet Alba, Romania
Reg. Com.: J 01/705/2009
CUI: RO 17959640
IBAN LEI: RO66 BRDE 010S V073 9030 0100
Banca: BRD

7. Politica de returnare / anulare

Orice reclamatie privind livrarea comenzii (ambalaj distrus/deteriorat, produse neconforme) va fi adusa la cunostinta in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa departamentului de vanzari, spre solutionare.

În cazul în care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor încasate deja de către Comerciant, dar nu si alte despagubiri.

Comanda poate fi returnată fără nici un motiv in termen de 14 zile de la primirea acesteia.

Produsul nu poate fi returnat in cazul in care a fost desigilat.

Rambursarea valorii comenzii returnate

Rambursarea banilor se va face prin transfer bancar într-un termen de maxim 30 de zile de la data la care am primit coletul returnat.

In cazul în care comanda returnată nu a beneficiat de transport gratuit, valoarea rambursata nu va include și taxa de transport.

Pașii necesari returnarii produselor

  1. Scrieți-ne un email pe adresa comenzi@ciumbrud.ro sau prin formularul de contact cu numarul comenzii ce doriti sa o returnati si contul dvs. bancar in care sa se faca rambursarea comenzii returnate.
  2. După aprobarea returului expediati coletul prin curier la adresa: S.C. DOMENIILE BOIERU S.R.L., Str. Salviei nr. 6 , Ciumbrud-Aiud, jud. Alba, Telefon: +40 726 789 286
  3. In termen de 30 de zile de la primirea coletului, vom face transferul bancar catre contul mentionat la pasul 1.

Anularea comenzilor

În cazul în care comanda dvs. a fost plasată cu date greșite sau pur și simplu doriți anularea ei, puteti face acest lucru in primele 2 de ore de la plasarea ei din contul dvs. de client în lista de Istoric Comenzi, iar dacă ați plasat comanda fără a avea un cont de utilizator, vă rugăm să ne contactați in cel mai scurt timp prin email pe adresa comenzi@ciumbrud.ro, prin formularul de contact sau la telefon: +40 726 789 286

Site-ul www.vindeciumbrud.ro este găzduit de serverele unei terțe firme. Din acest motiv, Comerciantul nu este responsabil pentru eventualele erori ce pot apărea pe site (modificări ale site-ului, setări, actualizări ale scripturilor programate), indiferent de motivele apariției acestora.
Comerciantul nu răspunde pentru erorile generate de folosirea anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.vindeciumbrud.ro. De asemenea, Comerciantul nu răspunde pentru conținutul, calitatea, natura site-urilor la care ajungeți prin legaturi directe de pe site-ul nostru.

9. Newsletter

Abonarea la newsletter-ul site-ului www.vindeciumbrud.ro este gratuită, voluntară și implică acordul dumneavoastră de a accepta accepta acești termeni de utilizare. Vă puteți dezabona în orice moment, urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui e-mail.
Mesajele și informațiile transmise prin newsletter respectă legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială (precum este stipulată de legislația românească).
Comerciantul deține toate drepturile asupra conținutului newsletter-ului (în aceleasi condiții menționate pentru informațiile publicate în cadrul site-ului). De asemenea, Comerciantul are dreptul de a restricționa accesul la newsletter oricărui abonat, atâta timp cât acesta nu respectă termenii și condițiile acestui site.

10. Confidențialitate/ Protecția datelor personale

Comerciantul garantează confidențialitatea datelor dumneavoastră, găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Conform Legii 677/ 2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora, vă informăm că datele dumneavoastră personale vor fi administrate în condiții de siguranță și vor fi folosite numai pentru următoarele scopuri: finalizarea comenzilor efectuate pe site, diverse oferte speciale, promoții etc.
Orice utilizator poate refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și poate solicita ștergerea acestora din baza de date. Toate aceste notificări se vor transmite de către persoana înscrisă în baza de date la adresa de e-mail contact@vindeciumbrud.ro.
DOMENIILE BOIERU S.R.L. respectă drepturile conferite de Legea nr. 677/2001, art. 12-18, în calitate de persoană vizată: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției.
Comerciantul nu este răspunzător pentru eorile ce survin în urma neglijenței unui utilizator privind securitatea și confidenșialitatea contului și a parolei sale.

11. Dispoziții finale

Problemele apărute în urma utilizării produselor și serviciilor prezentate pe site, ce nu sunt menționate in prezentul document, se vor soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris de către utilizator.
Prin utilizarea serviciilor site-ului www.vindeciumbrud.ro, clientul este de acord cu acești Termeni și Condiții și își asumă în totalitate consecințele folosirii site-ului în aceste condiții.

Ultima actualizare a fost făcută în 06.04.2021