Traminer & Sauvignon Blanc Mix
Continut pachet:
3 sticle Sauvignon Blanc-Domeniul Ciumbrud
3 sticle Traminer-Domeniul Ciumbrud
Prețul inițial a fost: 182,40 lei.146,52 leiPrețul curent este: 146,52 lei.
Stoc epuizat
Alertă Stoc! Dacă doriți să primiți un email când acest produs este disponibil în stoc, introduceți adresa de email si înscrieți-va pe lista de așteptare.
Gama | |
---|---|
Sortiment | |
Temperatura Servire | 6-8⁰ C |
Ambalaj | Sticla 0,75 L |
Traminerul este unul din cele mai apreciate soiuri aromate – regele vinului. Aroma Traminerului se valorifica cel mai bine in vinurile cu rest de zahar – demiseci, demidulci si chiar dulci. Acestea sunt de culoare galben-pai sau galben
auriu, cu aroma specifica de petale de trandafir, cu aciditate moderata, pline, extractive. Tot aceste calitati se regasesc foarte bine in Traminerul produs la Ciumbrud, ba chiar mai mult sunt mai intense, si complectate in post gust de usoara aroma de migdale verzi. Terroir-ul zonei este migdalul, si astfel Traminer-ul devine o carte de vizita pentru Domeniile Boieru.
Culoarea galben aurie, dar si aroma speicifica asemanatoare cu ce a dulcetii de trandafir dezvaluie de la primele contacte cu acest vin, caracterul tipic de Traminer. Gustul este usor picant lasand uneori impresia celui de mirodenii. Prin aturare si invechire apare mai proeminent in post-gust aroma de migdale verzi, specifica locului.
Sauvignon Blanc este un soi cu origine franceza, vinificat in sec, demisec sau chiar demidulce, ce a contribuit de-a lungul timpului la promovarea vinurilor produse de catre Domeniile Boieru, datorita medaliilor de aur obtinute in ultimii ani la concursurile internationale de vinuri(ex. Berliner Wein Trophy, Londra, Vinvest, IWCB, Strugurele de aur, etc.).
Cand vinul este tanar, fructuozitatea, parfumul si aroma de iarba proaspat cosita si mirosul florilor de vita de vie.
Vinificat cu o atentie sporita si raspandit in tihna la Ciumbrud, Sauvignon-ul Blanc reuseste sa starneasca admiratia oricarui pasionat curios sau colectionar de vinuri rafinate.
Servit la o temperatura de 6⁰, asociat cu preparate din carne alba – peste, pui si chiar fructe de mare, devine un adevarat rasfat, datorita aromelor sale specifice.
Dumitru GHERGHEL –
Vinuri nobile si rafinate !